Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο με τίτλο: «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων», με χρηματοδότηση Ο.Α.Ε.Δ, διάρκειας 32 ωρών. Το Σεμινάριο υλοποιήθηκε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, από 5/03 μέχρι 15/03/2018 και το παρακολούθησαν 23 άτομα.
Η θεματολογία του Σεμιναρίου περιέλαβε:
- Στοιχεία Τεχνολογίας Τροφίμων
- Στοιχεία Διατροφής και Θρεπτικής Αξίας Τροφίμων
- Στοιχεία Οινολογίας
- Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
- Σύγχρονη Νομοθεσία Τροφίμων
- Υγεία και Ασφάλεια Εργασίας σε Εργασιακούς Χώρους Επιχειρήσεων Επισιτισμού.
Στο Σεμινάριο δίδαξε ο κ. Δημήτριος Τυμπής, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.