Η θαλαμηγός που σχεδιάστηκε για τον Roberto Cavalli στην Κάρυστο

Το μηχανοκίνητο σκάφος Rock 13, μήκους 41 μέτρων κατέπλευσε στο λιμάνι της Καρύστου.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο από το ιταλικό ναυπηγείο Baglietto σε σχέδιο του Tommaso Spadolini, το Rock 13 παραδόθηκε για πρώτη φορά στον αρχικό ιδιοκτήτη του, τον σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli, το 2004 και υποβλήθηκε σε μεγάλη ανακαίνιση το 2020. Το εσωτερικό του σκάφους διαθέτει καταλύματα για έως και δέκα επισκέπτες σε πέντε καμπίνες που περιλαμβάνουν μια κύρια σουίτα στο κύριο κατάστρωμα και τις υπόλοιπες, συμπεριλαμβανομένων δύο VIP, στο κάτω κατάστρωμα.

Το σκάφος διαθέτει ένα σαλόνι στο κύριο κατάστρωμα με πλήρεις ακτίνες και χώρους χαλάρωσης και τραπεζαρίας, καθώς και μια εκτεταμένη περιοχή ηλιοθεραπείας στο μπροστινό κατάστρωμα, όλα ενσωματωμένα στο επιβλητικό μαύρο κύτος και την υπερκατασκευή, που τελειώνει με φιμέ γυαλί.

Στο επάνω κατάστρωμα στεγάζεται μια ειδική αίθουσα κινηματογράφου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν μετά από μια μέρα κρουαζιέρας. Στον εξωτερικό χώρο, η γέφυρα διαθέτει μια άνετη υπαίθρια τραπεζαρία για έως και 12 άτομα και ένα μπαρ για να απολαμβάνουν οι επιβάτες το δείπνο ή το γεύμα τους.

Το κόστος απόκτησης του σκάφους την άνοιξη του 2023 άγγιζε τα 8,9 εκ. ευρώ.

* με πληροφορίες από boatinternational.com

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.