Ανακοίνωση υπηρεσίας καθαριότητας για την περίοδο 8/8 - 18/8

Παρακαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές να μην απορρίπτουν μεγάλα αντικείμενα όπως π.χ. στρώματα, τηλεοράσεις, καρέκλες  κλπ ή προϊόντα κλαδέματος σε κανένα σημείο εντός των ορίων του Δήμου Καρύστου, από την Παρασκευή 9/8/2024 έως και την Κυριακή 18/8/2024, εν όψει των εορταστικών ημερών του Δεκαπενταύγουστου.

Δεν υπάρχει δυνατότητα αποκομιδής μεγάλων αντικειμένων τις περιόδους εορτών όπου είναι παράλληλα μεγάλη η επισκεψιμότητα. Εάν υπάρχει μεγάλη ανάγκη αποκομιδής μεγάλων αντικειμένων και κλαδεμάτων, μπορείτε να τα μεταφέρετε εντός του εργοταξίου της Τεχνικής Υπηρεσίας στην Κάρυστο.

Επίσης, οι καταστηματάρχες παρακαλούνται να μην τοποθετούν σάκους απορριμμάτων με υγρά ή υπολείμματα τροφών στους κάδους εντός των εμπορικών κέντρων των πόλεων του Δήμου. Επίσης, οι σάκοι των απορριμμάτων να είναι καλά δεμένοι και να απορρίπτονται μόνο εντός των κάδων.

Ας κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα της όμορφης πόλη μας, μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές!

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.